[Royalty Calculator]
 

Bestel uw Royalty Calculator

U staat op het punt uw persoonlijke versie van de Royalty Calculator te bestellen. De prijzen beginnen bij € 350,00 exclusief BTW, voor de basis configuratie die voldoende is voor het meeste gebruik. Alle prijzen die worden genoemd tijdens de bestelprocedure zijn exclusief BTW. Deze prijzen gelden voor de aanschaf van de software, inclusief één jaar ondersteuning met onder andere recht op nieuwere versies en hulp bij persoonlijke vragen over de software en het gebruik daarvan. Deze periode gaat in op het moment dat de e-mail met download informatie voor uw persoonlijke versie aan u is verstuurd. Het gebruik van de software is niet gelimiteerd tot één jaar. U kunt de software gebruiken zolang u wilt.

Het is ook mogelijk om tegen 25% van de op dat moment geldende aanschafprijzen voor één jaar recht op ondersteuning bij te kopen, mits dat jaar direct aansluit op een reeds lopende onderhoudstermijn. Daarna wordt wederom de volledige prijs gerekend. De zelfde ondersteuningsvoorwaarden gelden voor deze extra periodes als voor de initiële periode van één jaar na aanschaf. Aan het eind van een ondersteuningsperiode zult u over deze prijzen per e-mail worden geïnformeerd als u hier prijs op stelt.

Om bestelproces correct te kunnen doorlopen, dient u cookies van deze site te accepteren, eventueel alleen tijdens deze sessie. In ons privacy statement leest u hoe wij omgaan met cookies en uw privacy.

Als u alle stappen van het bestelproces heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling, waarin ook alle details van uw bestelling staan vermeld. Daarna gaan wij aan de slag om uw persoonlijke versie voor te bereiden en ontvangt u de relevante gegevens om uw persoonlijke versie te downloaden. Tevens ontvangt u dan ook een gebruikersnaam en wachtwoord om op deze site uw persoonlijke account te kunnen bekijken en relevante gegevens aan te passen.

Tijdens het bestelproces kunt u te allen tijde stoppen en binnen een half uur weer verder gaan met behoud van de door u ingevulde informatie. Na dit half uur zult u alle gegevens weer opnieuw in moeten vullen. Ook kunt u tussentijds teruggaan naar de vorige stappen om gegevens aan te passen.