[Royalty Calculator]
 

De demonstratie

Ik geef graag wat meer informatie over de functionaliteit die de applicatie te bieden heeft. Daarvoor vindt u hieronder een aantal schermafbeeldingen, maar ook een volledig functionerende demonstratieversie die kan worden gedownload.

Als u vragen over de software heeft, of u mist functionaliteit, schroom dan niet om mij dit te laten weten. Mijn contactgegevens vindt u op de pagina "Over".

Schermafbeeldingen

1 / 6
[De instellingen van de applicatie]
De instellingen van de applicatie
2 / 6
[Het overzicht van de royalty statements]
Het overzicht van de royalty statements
3 / 6
[De lijst van de beschikbare royalty statements om te importeren]
De lijst van de beschikbare royalty statements om te importeren
4 / 6
[Het overzicht van de rechthebbenden]
Het overzicht van de rechthebbenden
5 / 6
[De verdeling van de royalties op basis van de verdeelsleutels]
De verdeling van de royalties op basis van de verdeelsleutels
6 / 6
[De uitgekeerde royalties per track]
De uitgekeerde royalties per track

De demonstratieversie

Om een goed beeld te kunnen krijgen van de functies van de Royalty Calculator stel ik een speciale versie beschikbaar waarmee u een goede indruk kunt krijgen van wat de applicatie te bieden heeft. Deze demonstratieversie is volledig functioneel, maar heeft een aantal kleine beperkingen die voorkomen dat de applicatie gebruikt wordt voor het verwerken van echte royalty gegevens.

Zo zullen in de demonstratieversie alleen demonstratiegegevens gebruikt kunnen worden. Ook zal deze versie willekeurige royalty statements genereren. Juist hierdoor kan deze demonstratieversie wel een volledig beeld geven van wat de applicatie allemaal te bieden heeft.

Met de onderstaande knop kunt u de demonstratieversie downloaden. Dit bestand kunt u op uw eigen computer uitvoeren, om de applicatie te installeren.

Download versie 1.15.248
bestandsgrootte: 23,7 MiB