[Royalty Calculator]
 

De Royalty Calculator

De Royalty Calculator is software voor Windows waarmee u de royalties die worden uitgekeerd door een platenmaatschappij makkelijk kunt beheren en kunt verdelen onder de verschillende rechthebbenden. De software biedt de mogelijkheid om royalty statements van platenmaatschappijen automatisch te importeren en persoonlijke statements voor de rechthebbenden op te stellen en te versturen. Daarnaast biedt de software ook inzicht in de ontvangen royalties door het aanmaken van verschillende soorten statistieken.

Neem gerust een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over de software en onze prijzen.

Laatste nieuws

25 oktober 2020

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.10) beschikbaar gemaakt. De interne structuur van de applicatie is flink onder handen genomen om aanpassingen beter te kunnen aanbrengen. Verder zijn er een aantal problemen opgelost in de Universal Music importeermodule en is er een vervelende crash opgelost.

Verder zijn er, naast een aantal kleine tekstuele aanpassingen en toevoeging van een aantal snelkoppelingen in de applicatie, een aantal aanpassingen gemaakt, waardoor bepaalde statements nu alsnog kunnen worden gemarkeerd als betaald waar dit voorheen niet kon. Ook zijn er meerdere optimalisaties doorgevoerd bij het importeren van statements en het benaderen van het gegevensbestand. Tenslotte worden importeerproblemen nu ook duidelijker aangegeven en worden er logbestanden opgeslagen, die ons kunnen helpen problemen beter op te lossen.