[Royalty Calculator]
 

De Royalty Calculator

De Royalty Calculator is software voor Windows waarmee u de royalties die worden uitgekeerd door een platenmaatschappij makkelijk kunt beheren en kunt verdelen onder de verschillende rechthebbenden. De software biedt de mogelijkheid om royalty statements van platenmaatschappijen automatisch te importeren en persoonlijke statements voor de rechthebbenden op te stellen en te versturen. Daarnaast biedt de software ook inzicht in de ontvangen royalties door het aanmaken van verschillende soorten statistieken.

Neem gerust een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over de software en onze prijzen.

Laatste nieuws

14 november 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.06) beschikbaar gemaakt. In deze versie wordt bij het selecteren van de statements voor het maken van een berekening ook het totaalbedrag weergegeven van de geselecteerde statements. Ook is er een correctie gedaan aan de Universal Music importeermodule met betrekking tot het inloggen in de Royalty Portal.

5 november 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.05) beschikbaar gemaakt. In deze versie is de mogelijkheid toegevoegd om makkelijk een berekenaar ook als uitbetaler toe te voegen. Ook wordt de voortgang van langdurende acties nu ook in de taakbalk van Windows weergegeven.

1 november 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.04) beschikbaar gemaakt. In deze versie zijn een aantal kleine problemen opgelost en de mogelijkheid toegevoegd om de e-mails die door de software worden verstuurd ook als blinde kopie naar jezelf te laten sturen.

15 oktober 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.03) beschikbaar gemaakt. In deze versie zijn een aantal problemen opgelost met het weergeven van de statistieken en zijn er een aantal tekstuele correcties doorgevoerd.

26 september 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.02) beschikbaar gemaakt. In deze versie zijn een aantal tekstuele correcties en aanpassingen doorgevoerd. Ook is er een optimalisatie gedaan bij het tonen van documenten in de applicatie.