[Royalty Calculator]
 

De Royalty Calculator

De Royalty Calculator is software voor Windows waarmee u de royalties die worden uitgekeerd door een platenmaatschappij makkelijk kunt beheren en kunt verdelen onder de verschillende rechthebbenden. De software biedt de mogelijkheid om royalty statements van platenmaatschappijen automatisch te importeren en persoonlijke statements voor de rechthebbenden op te stellen en te versturen. Daarnaast biedt de software ook inzicht in de ontvangen royalties door het aanmaken van verschillende soorten statistieken.

Neem gerust een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over de software en onze prijzen.

Laatste nieuws

15 oktober 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.03) beschikbaar gemaakt. In deze versie zijn een aantal problemen opgelost met het weergeven van de statistieken en zijn er een aantal tekstuele correcties doorgevoerd.

26 september 2019

Er is een nieuwe versie van de Royalty Calculator (versie 1.02) beschikbaar gemaakt. In deze versie zijn een aantal tekstuele correcties en aanpassingen doorgevoerd. Ook is er een optimalisatie gedaan bij het tonen van documenten in de applicatie.

14 augustus 2019

Vandaag is de site voor de Royalty Calculator online gegaan! Vanaf nu is het mogelijk de Royalty Calculator uit te proberen en te bestellen.